Ophaal Restafval Heel ᐅ 4 VERBAZENDE TIPS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaal Restafval Heel

Selecteer uit de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte container voor je restafval. In het container gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Het is goed betreffende het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen binnen het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Ophaal Restafval Heel:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ophaal Restafval Heel

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ophaal Restafval Heel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Ophaal Restafval Heel

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en massa veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd langs voor de container te ledigen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.