Ondergrondse Pmd Afval Container 🔥 9 SCHOKKENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Pmd Afval Container

Kies uit het grootste gamma containers en bestel de de ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest container gooi je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de de container. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen zouden meestal apart opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min toevallig restvuil over. In de container werp je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel vermeld goederen nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Pmd Afval Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Pmd Afval Container

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Pmd Afval Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Pmd Afval Container

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin . Als de documenten al in de container zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eens zoveel tijd bij om de container ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.