Ondergrondse Containers Voor Pmd ☑️ 15 OPZIENBARENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Containers Voor Pmd

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma containers en koop de beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de container gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen welke bij firma’s vrijkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is goed betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat het economisch gunstig is. Met vuil heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over. In de afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van de container alsook hoe vaak de container container ontleegd moet geraken. Je vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Containers Voor Pmd:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Ondergrondse Containers Voor Pmd

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Containers Voor Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Ondergrondse Containers Voor Pmd

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en met 900 liters. Er al één glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip bij om de container legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.