Ondergrondse Afvalcontainers ☑️ 13 VERRASSENDE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Met afval heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers

Kies uit uit het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte container voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter voor de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven producten weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd moet worden. U vindt je alle prijzen op de de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Ondergrondse Afvalcontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel kracht om het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies erin . Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij voor het bak te legen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.