Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg ✔️ 7 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste ideale container voor je restafval. In de rest afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Die stromen mogen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min eventueel restafval over. In de de container gooi je je al het het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen het container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen welke maat het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Tilburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie om het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij voor het bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan je het documenten in het container gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.