Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen ✔️ 4 MAKKELIJKE TIPS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Door afval heel veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen

Kies uit het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel de de ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de rest afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in het container. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Deze stromingen kunnen vaak apart verzameld worden. Dit is goed voor het milieu en de geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal er steeds restafval blijven zijn. Probeer het afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Via afval dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven producten weer te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient worden. U ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat maat het goed bij je past? Pak dan even contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Steenbergen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door de ruimte en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak ons de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er op een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de papieren al binnen het container zitten, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eens de tijd bij om de bak te ledigen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.