Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid ᐅ 3 MAKKELIJKE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch voordelig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid

Selecteer uit de grootste assortiment afvalcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de container werp je al de niet te recyclen afval dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in het container. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd moet worden. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Amsterdam Zuid

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij voor het container ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.