Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond ➡️ 3 VERBORGEN FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Door vuil heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond

Kies uit van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het container gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de het container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen welke binnen firma’s voortkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Het is goed voor het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Via afval heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest container werp je al het het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de rest container.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld producten nogmaals te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met één van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainers Alphen Aan Den Rijn Plattegrond

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de selectie uit een bak van 240 liters en van 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe vaak wij het bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies doorheen . Als het papieren al in de bak zijn, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip bij voor de bak legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.