Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje 🔴 11 SNELLE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje

Selecteer bij het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen het afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken we het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter aangaande het natuur en de geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal er telkens restvuil aanwezig zijn. Tracht het afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In het container gooi je al het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een container voor?

De prijzen voor de containers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Ondergrondse Afvalcontainer Gemeente Best Pasje

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van een container met 240 liter en van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs om het bak te legen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.