Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer 🔥 11 SNELLE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer

Kies uit bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden beschikken we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden meestal gescheiden verzameld worden. Dat is beter voor het leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Probeer deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afval dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd dient zijn. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Nissewaard Ondergrondse Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij de verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijd bij om de bak legen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je de papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.