Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum 🔥 8 BEWEZEN TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Door afval zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum

Kies uit van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste ideale container voor je je restvuil. In de rest container werp je al de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas horen niet in het afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben wij het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Het is goed aangaande het natuur en het geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er zal er telkens restafval blijven voorkomen. Poog het stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de afmeting van de container alsook hoe vaak de de container geleegd dient worden. Jij vindt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Nieuwe Rolcontainer Gemeente Castricum

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glas los, zoals in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de selectie uit een container met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs om het bak te ledigen en de papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.