Nico Afvalcontainer ✔️ 10 VERRASSENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Nico Afvalcontainer

Kies uit uit het grootste gamma containers en koop de ideale container geschikt voor je restvuil. In de container werp je al de niet te recyclen vuil welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen zouden vaak gescheiden verzameld zijn. Het is beter betreffende het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restvuil over. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Nico Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Nico Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Nico Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Nico Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze van één container van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen . Als de papieren al binnen het container zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.