Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen ➡️ 9 OPMERKELIJKE HACKS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen

Kies uit bij het ruimste gamma afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen mogen vaak apart ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal er altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel omschreven producten opnieuw te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de de container container ontleegd dient worden. Jij vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen wat maat het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Mini Rolcontainer 80 Liter Kopen

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons de container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies erin past. Als de documenten al in het container zijn, krijgen ze nog in handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijd langs voor de bak te legen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.