Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma ☑️ 13 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Door afval dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma

Kies uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is goed betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Via vuil heel zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak de container container geleegd dient zijn. Jij vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen welke omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Mini Afvalcontainer 60 Liter Gamma

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de volume en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit een container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies erin . Als het documenten al in het bak zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijd langs voor het container ledigen en de papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.