Milieustraat Restafval ☑️ 6 SNELLE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Milieustraat Restafval

Kies uit de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de het afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Die stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In de restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven producten opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt je alle tarieven op de de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Milieustraat Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Milieustraat Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen die maat het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Milieustraat Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Milieustraat Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe frequent wij het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al binnen het bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het bak legen en het papier plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij de papieren in de container gooien. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.