Milieu Express Containers 🔴 8 VERBORGEN TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Milieu Express Containers

Kies van het ruimste aanbod afvalcontainers en bestel het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen de rest container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromingen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen het container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. Jij vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Milieu Express Containers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Milieu Express Containers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen die grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Milieu Express Containers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Milieu Express Containers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor de container legen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.