Maximale Gewicht Gft Container ➡️ 12 SNELLE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Maximale Gewicht Gft Container

Kies uit van de ruimste assortiment containers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de container gooi je je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in het container. Ook omtrent PMD verdelen hebben ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is beter betreffende het leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht het stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min mogelijk restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet in het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Maximale Gewicht Gft Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Maximale Gewicht Gft Container

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het goed bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Maximale Gewicht Gft Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Maximale Gewicht Gft Container

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Je hebt de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies jij hoe vaak wij de container komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies doorheen . Als de papieren eenmaal in het bak zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij om de container te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.