Marktplaats Afvalcontainers 🔥 11 ONVOORSTELBARE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Marktplaats Afvalcontainers

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen welke bij bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Poog het afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Marktplaats Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Marktplaats Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je later niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Marktplaats Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Marktplaats Afvalcontainers

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact erin past. Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip bij om het container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.