Manutan Rolcontainer Hoes ➡️ 7 SIMPELE TIPS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Manutan Rolcontainer Hoes

Kies bij de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest container. Ook betreffende PMD sorteren hebben we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Dit stromingen mogen dikwijls apart verzameld worden. Het is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Tracht het afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afval dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restafval over. In het container gooi je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de rest container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel vermeld artikelen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroompje, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Manutan Rolcontainer Hoes:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Manutan Rolcontainer Hoes

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo raak je later geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Manutan Rolcontainer Hoes

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Manutan Rolcontainer Hoes

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie van een bak met 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij de container komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies erin past. Als het documenten al in het bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip bij om de container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.