Mag Restafval Naar Containerpark ᐅ 14 OPVALLENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mag Restafval Naar Containerpark

Kies uit van de ruimste aanbod containers en bestel de de beste container voor je je restvuil. In de de container werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas passen geen in de restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Die stromingen mogen meestal apart ingezameld zijn. Het is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil tevens scheidt, er zal er altijd restvuil blijven zijn. Poog deze afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen de rest container werp je reeds het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel vermeld producten opnieuw te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van rolcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Mag Restafval Naar Containerpark:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Mag Restafval Naar Containerpark

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen welke grootte het beste bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Mag Restafval Naar Containerpark

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Mag Restafval Naar Containerpark

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit één bak met 240 liter en met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin . Als de papieren al binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.