Mag Hout Bij Restafval 🔴 4 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mag Hout Bij Restafval

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest container werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de rest container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen dat binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen zouden vaak apart verzameld geraken. Het is verbeterd voor de milieu en het geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom dus beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min toevallig restafval over. In het restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te aanwenden indien het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Mag Hout Bij Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Mag Hout Bij Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen die grootte het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Mag Hout Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval ook goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Mag Hout Bij Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip bij voor de container ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.