Mag Afvalcontainer Doorgand ➡️ 7 LUCRATIEVE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mag Afvalcontainer Doorgand

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de container gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen welke in firma’s vrijkomen. Deze stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is verbeterd aangaande het leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over. Binnen het container gooi je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de omvang van de container en hoevaak hoevaak de container container ontleegd dient zijn. U ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Mag Afvalcontainer Doorgand:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Mag Afvalcontainer Doorgand

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen wat maat het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je later geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Mag Afvalcontainer Doorgand

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Mag Afvalcontainer Doorgand

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij het gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen . Als de documenten al in de bak zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip langs voor het bak legen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.