Locatie Afvalcontainers Haarlem ☑️ 14 ONTHULLENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Locatie Afvalcontainers Haarlem

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is beter voor het natuur en de portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil zo veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restvuil over. Binnen de container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de container.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten als het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient zijn. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Locatie Afvalcontainers Haarlem:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Locatie Afvalcontainers Haarlem

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Locatie Afvalcontainers Haarlem

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Locatie Afvalcontainers Haarlem

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de volume en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie van een bak met 240 liter en met 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je hoe vaak wij het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie om glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip bij voor het bak te ledigen en het papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.