Legen Afvalcontainer ᐅ 8 OPMERKELIJKE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Met afval zo veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Legen Afvalcontainer

Kies uit van het grootste aanbod containers en bestel de de beste ideale container voor je je restafval. In het container gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet in de rest afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die in firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls apart verzameld worden. Dit is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal altijd restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de rest container werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in het afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel omschreven artikelen nogmaals te benutten waar dat mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer geledigd dient worden. Je ontdekt ieder prijzen op de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Legen Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Legen Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat maat het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Legen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Legen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het beste containers voor je glasverval op ons. Je hebt de selectie uit één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent ons het bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs om het bak legen en het papier ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je het papieren in de container werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.