Kortingscode Afvalcontainer.Nl ➡️ 3 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kortingscode Afvalcontainer.Nl

Kies van het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je restafval. In de het restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de het container. Tevens betreffende PMD verdelen hebben we het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Dit stromingen mogen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is goed voor de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de de container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de container alsook hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Je vindt ieder prijzen op de de.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Kortingscode Afvalcontainer.Nl:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Kortingscode Afvalcontainer.Nl

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Kortingscode Afvalcontainer.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Kortingscode Afvalcontainer.Nl

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door het volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel energie om glas te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact erin . Als het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip langs om het container legen en de papier plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.