Kliko Containerberging ☑️ 12 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Containerberging

Kies bij het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel vermeld producten weer te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd dient geraken. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Kliko Containerberging:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kliko Containerberging

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je later nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Kliko Containerberging

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Kliko Containerberging

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je container op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe frequent wij het container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om de container te legen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.