Kliko Container 240 🔥 6 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Container 240

Kies uit bij het grootste aanbod containers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de container gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen geen in het afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen die in firma’s vrijkomen. Die stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval eveneens verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over. In de de container gooi je al de onrecyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container een container voor?

De prijzen voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet zijn. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Kliko Container 240:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kliko Container 240

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Zo kom je later niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Kliko Container 240

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Kliko Container 240

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document precies erin . Als het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip bij om het container te legen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan je de papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.