Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval ☑️ 5 BEWEZEN FEITEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Via afval heel veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval

Selecteer uit de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er gaat telkens restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je zal merken dat het economisch gunstig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van container alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten die omvang het goed bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Kleine Huishoudelijke Apparaten Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met 240 liter en ook met 900 liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent ons de container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs voor de container ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kun jij het papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.