Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging ☑️ 14 VERRASSENDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Door afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het container gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel min eventueel restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhangend van de het stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Kleine Hoeveelheden Archiefvernietiging

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies doorheen . Als de documenten al binnen het container zijn, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens tijd bij voor de bak te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je de documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.