Kippersluis Containerverhuur ➡️ 14 ONVOORSTELBARE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kippersluis Containerverhuur

Selecteer uit het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen het afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben we de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke in firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd container geleegd dient zijn. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Kippersluis Containerverhuur:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Kippersluis Containerverhuur

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat maat het goed bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Kippersluis Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Kippersluis Containerverhuur

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het veel minder energie dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak met 240 liters en met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer de papieren al binnen het container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij om het bak legen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.