Kilo Restafval Beuningen ☑️ 8 LUCRATIEVE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kilo Restafval Beuningen

Kies uit uit de grootste aanbod containers en bestel de beste beste rolcontainer voor je je restafval. In het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet binnen het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen mogen meestal apart verzameld zijn. Dat is goed betreffende de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel omschreven producten nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van container alsook hoevaak de container container geledigd moet worden. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij in de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Kilo Restafval Beuningen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Kilo Restafval Beuningen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Kilo Restafval Beuningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Kilo Restafval Beuningen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liters en met 900 liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de documenten eenmaal in de container zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om de container ledigen en de documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.