Kast Voor Afvalcontainer ✔️ 5 BEWEZEN GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kast Voor Afvalcontainer

Kies uit het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de het container gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet binnen het container. Eveneens voor PMD scheiden bezitten ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen meestal apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval dus klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. U ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Kast Voor Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kast Voor Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten welke grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je later geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Kast Voor Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Kast Voor Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons het bak komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Als het papieren al in de container zitten, krijgen ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip bij om het bak legen en het papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.