Kast Afvalcontainer 🔴 8 ONTHULLENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat deze economisch gunstig is. Door afval zo veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kast Afvalcontainer

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de container werp je reeds het niet niet te recyclen afval dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de rest afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten we de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is beter voor de leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de het container gooi je al het de onrecyclebare vuil die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt je ieder kosten op de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Kast Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kast Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan even contact op met één van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Kast Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Kast Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact erin past. Als het papieren al in het bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs om de container legen en de papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.