Karwei Afvalcontainer 🔴 9 SNELLE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Karwei Afvalcontainer

Kies uit bij het grootste grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je restvuil. In de de rest container werp je al het niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas passen niet in het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren hebben wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval tevens verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel omschreven artikelen nogmaals te benutten indien dat kan.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van rolcontainers zijn hangt af van de het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Karwei Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Karwei Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen wat omvang het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Karwei Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Karwei Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als het papieren al in de container zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs om het bak ledigen en de documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kan je het papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.