Kapellen Afvalcontainer Huren ➡️ 13 VERRASSENDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kapellen Afvalcontainer Huren

Kies uit het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in firma’s ontstaan. Die afvalstromen mogen meestal apart ingezameld worden. Dit is goed voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er gaat altijd restafval blijven zijn. Poog dit afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Met afval zo zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd moet geraken. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Kapellen Afvalcontainer Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Kapellen Afvalcontainer Huren

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Kapellen Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Kapellen Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de papieren al in het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eens zoveel tijd bij voor de bak legen en het papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.