Kantelslot Container 🔴 12 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Door afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kantelslot Container

Kies uit bij het grootste grootste assortiment containers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de het container werp je al het het onrecyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben we de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen vaak gescheiden verzameld worden. Dit is beter betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In het container gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd dient worden. Jij ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Kantelslot Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Kantelslot Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Kantelslot Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Kantelslot Container

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons het container komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip langs om het bak te ledigen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.