Is Mijn Bedrijfsafval Rijden ᐅ 5 ONTHULLENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Is Mijn Bedrijfsafval Rijden

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen het container werp je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de rest container. Ook betreffende PMD scheiden bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke in ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak apart verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen het container gooi je al het het onrecyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel beschreven artikelen weer te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij ontdekt alle kosten op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Is Mijn Bedrijfsafval Rijden:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Is Mijn Bedrijfsafval Rijden

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen die maat het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Is Mijn Bedrijfsafval Rijden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Is Mijn Bedrijfsafval Rijden

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent wij de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als het documenten al in het container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd bij om de container te legen en het papier plekke te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.