Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren ᐅ 11 VERBIJSTERENDE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren

Kies uit het grootste ruimste assortiment rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restafval over. In de de rest container werp je al het niet te recyclen afval welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten opnieuw te benutten als dat kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container container geleegd moet geraken. Jij vindt elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten die maat het beste bij je aansluit? Haal dan even contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Is Mijn Bedrijfsafval Inleveren

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het door de volume en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij het bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten al binnen het bak zitten, krijgt zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij om de bak legen en het papier ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.