Inklapbare Rolcontainer 🔥 5 LUCRATIEVE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Inklapbare Rolcontainer

Selecteer van het grootste gamma rolcontainers en koop de beste beste container voor je je restvuil. In de container gooi je je al het het niet te recyclen afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de de container. Ook betreffende PMD verdelen hebben ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Die stromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Dat is goed aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval eveneens sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In het afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken indien het mag.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van container alsook hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet worden. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Inklapbare Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Inklapbare Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die grootte het beste bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Inklapbare Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Inklapbare Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en van 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel kracht om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact erin . Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip bij voor het container legen en het papier plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.