Infuuszakken Restafval ✔️ 12 BEWEZEN FEITJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Infuuszakken Restafval

Selecteer van de ruimste aanbod containers en bestel de ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen binnen de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Door afval zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min eventueel restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen opnieuw te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd dient worden. Jij ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Infuuszakken Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Infuuszakken Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Infuuszakken Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Infuuszakken Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen . Als de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur komt eens in tijd bij om het container te legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in het container gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.