Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam 🔴 9 MAKKELIJKE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam

Selecteer van het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte container geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Die stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat het economisch gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven producten weer te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van container en hoe vaak de container afvalcontainer geledigd dient zijn. U vindt ieder prijzen op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Ik Heb Geen Afvalcontainer Ontvangen Rotterdam

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los karton of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat is voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liters en met 900 liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest je hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact erin past. Wanneer het papieren al in het bak zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd bij voor het bak te legen en de documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.