Ijzer Afval Kliko ᐅ 10 ONVOORSTELBARE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ijzer Afval Kliko

Selecteer van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is goed aangaande het milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Probeer het stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via afval heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo min toevallig restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn hangt af van het afvalstroom, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient worden. U vindt je alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ijzer Afval Kliko:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ijzer Afval Kliko

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Ijzer Afval Kliko

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Ijzer Afval Kliko

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het bak komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies erin . Wanneer de documenten al binnen de container zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de container te ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.