Huren Container ᐅ 12 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom dus klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huren Container

Selecteer van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de de ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis binnen de rest container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat binnen firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen vaak apart ingezameld worden. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Door afval zo veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak de container geledigd dient zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Huren Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Huren Container

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo ben je later niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Huren Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Huren Container

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het door de volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest jij hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al binnen het bak zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijd langs om de bak te ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.