Huren Afvalcontainer Amsterdam ᐅ 3 VERBAZENDE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze economisch gunstig is. Via vuil heel zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huren Afvalcontainer Amsterdam

Kies van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de container werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de rest container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Via vuil dus zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven goederen weer te benutten indien het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de omvang van de container en hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Huren Afvalcontainer Amsterdam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Huren Afvalcontainer Amsterdam

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Huren Afvalcontainer Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Huren Afvalcontainer Amsterdam

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak van 240 liters en met 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest je op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document exact erin . Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij voor de bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.