Hulst Restafval ᐅ 8 BEWEZEN WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hulst Restafval

Kies bij de ruimste assortiment afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de container werp je al het onrecyclebare vuil dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen zouden meestal apart ingezameld zijn. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd restvuil voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de rest container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt elke kosten op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hulst Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hulst Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke maat het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Hulst Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hulst Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas vrij, zoals in de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit een container met 240 liter en met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel kracht voor het het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies erin . Wanneer het documenten al binnen het container zijn, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijdstip bij voor de bak te legen en de documenten ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.