Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval ᐅ 11 VREEMDE TRUCS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval

Kies uit de ruimste gamma rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet binnen de rest container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben we het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is beter aangaande het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens sorteert, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel vermeld producten opnieuw te aanwenden als het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van de container alsook hoe vaak de container container ontleegd dient geraken. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen uit in de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Huishoudelijke Schuurspons Bij Restafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van één container van 240 liter en met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier frequent wij het container komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs om het bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.