Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen 🔥 6 ONTHULLENDE WEETJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen

Kies uit van de grootste aanbod containers en koop het beste rolcontainer voor je je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden dikwijls apart ingezameld geraken. Dat is verbeterd betreffende het natuur en de geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal telkens restafval blijven zijn. Poog deze stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken als het kan.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het beste bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Hoeveel Rolcontainers Passen Er In Een Vrachtwagen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en ook massa veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies erin past. Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs voor de container ledigen en het papier plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.