Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren ✔️ 8 VERRASSENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren

Kies uit de grootste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden hebben wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is beter betreffende de milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er gaat steeds restafval blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval die je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de stroom van afval, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die maat het beste bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hoeveel Kilo Restafval Mag Ik Leveren

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval op ons. Jij heeft de selectie van één container met 240 liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip bij om het bak te legen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.