Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt 🔴 13 OPVALLENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt

Selecteer uit het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen geen in de de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens sorteert, er zal er telkens restafval aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het financieel gunstig is. Met vuil zo veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In het container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. Je vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen wat maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hoe Wordt Pmd Afval Verwerkt

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij het container komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel energie om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij voor het bak te ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je het papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.