Hoe Voorkom Je Maden In Container 🔴 4 LUCRATIEVE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Voorkom Je Maden In Container

Kies uit bij de ruimste gamma rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in het afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat het economisch voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven artikelen weer te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hoe Voorkom Je Maden In Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Hoe Voorkom Je Maden In Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen welke grootte het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Hoe Voorkom Je Maden In Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Hoe Voorkom Je Maden In Container

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op de gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en de documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.